i would cross the seven seas, just to get to you.

idag har dagen gått rätt fort, men ändå inte ? haha, aja! HK:n var rolig iaf! ELR jag & ina fick dock inte vad vi ville, men whatever, ingen fattar ändå någonting, vi är fortfarande bäst ina! (Y) & så åkte jag t pappsi idag, vilket ni redan vet, men ändå! fast pappsii drar på föräldrarmöte, så det blir tv kväll ! halv åtta hos mig, idol, berg flyttar in & välkommen åter, elr nått annat! yes, imorgon så har jag ingen aning om vad vi har för lektioner förutom matte & jag är inte taggad alls till att jobba matte, suck -.-' just nu hör jag på Sonic Syndicate & pratar med Filip ! :)/ssaraekström

i loved you first

känner att det varit jääätte dålig uppdatering, inte dom senaste dagarna, men typ veckorna & bara vart bilder nu ett tag, fast man ska väl antagligen inte förvänta sig så mkt av att det är mkt bilder eftersom att det är det jag håller på med!, just nu ser jag på idol & väntar på att mammsi ska komma hem, hoppas på att alice går vidare nu då, fast sassa & elin är grymma båda två, åh! wiiildcards ?! haha, nu ska jag fortsätta kolla!

&imorgon drar jag till pappsiii, så vet inte hur mkt bloggande det blir, förhoppningsvis massor, är på blogghumör!/ssaraekström

Tell me is the money worth your soul?


You may think that it's all forgotten but you should be aware
Cause I've learned to get revenge and I swear you'll experience that some day.

take me i'm alive, never was the girl with the wicked mind

But everything looks better, when the sun goes down
I had everything, opportunities for eternity and I could belong to the night

How do you dream when a mother has no chance to say goodbye?


Dear Mr.President ♥

du försvinner..

I never knew that everything was falling through

i dont want to lose you, but it still feels like you're slipping away, forever..

kommentar svar

kommentar:

Du ska få höra min åsikt!!

Jag håller inte med dig för fem öre.
'' man älskar inte ngn efter 2 dagar, nej, kanske efter ngn månad om inte mer?''
Alla människor är inte likadana, det är så sjukt olika för alla. Endel blir kära direkt och så är det, endel behöver ett halvår för att verkligen våga. Och dom som blir kära med en gång vågar ta risker men det är väl förhelsikke deras val?
Tänk på att alla personer är olika och endel har lättare för att bli kär än andra, man kan falla så jäkla lätt för det perfekta och då finns det inga regler för hur länge man ska ha känt den.

Och nu säger jag heller inte att du itne får tycka som du vill, absolut inte.
Kände bara att jag skulle lägga till vad jag tyckte.
Hej med dig!


svar: jag vet inte riktigt om du förstog hur jag mena det.. hm, alltså, jag mena inte för dom som vart tsm med ngn & sen blir kär efter ett tag, utan jag mena mer dom som byter från kille till kille, osv, det är ju inte riktig kärlek i mina ögon, elr dom som bara blir tsm med ngn för att få ngn att ligga med, elr så.. 
& du ska få ha din åsikt, men jag tror du missförstog det jag ville förmedla! ;)

vet man inte vad kärlek är, ska man heller inte ge sig in i den.

ngt jag tycker är irriterande är när folk bara byter kille hela tiden, det är ju äckligt? man älskar inte ngn efter 2 dagar, nej, kanske efter ngn månad om inte mer? jag tycker man måste lära känna personen & verkligen känna att man älskar personen, inte ngn "dagis-kärlek" om ni förstår vad jag menar, jag vet folk som beter sig så, jag gillar det inte alls, visst man försöker ju fkts hitta nån man trivs med, men det är ju ändå äckligt, 2 dar efter någon dumpat en elr om man dumpat ngn, kan man inte bli tsm med ngn, det är ngt så sjukt äckligt, elr 1 vecka efter, nej! det går inte. förstår inte ? vad fan är man ute efter då ? bara att ha ngn där som man vet tkr om en ? det kanske är härligt, men efter ett tag står man rätt långt ner.

det var bara min åsikt.

i dont need your dirty love© - copyright - ssaraekström

What hurts the most, was being so close and havin' so much to say, but i was watchin' you walk away.

tänkte bara skriva att prao-veckan har varit helt okej trotts allt problem! jaja, nästa vecka får ni komma&käka på etage, jag & frida praoar där nästa vecka, så svääng förbi vetja! var där uppe idag & kolla, har nämnligen aldrig varit där, det var ju stort, jag trodde det var jätte litet! ^^ aja, här kommer 2 bilder jag / frida tog häromdan på vår promenad genom innerstan! mysigt vare iaf! :)

jag vill vara hon som försvann.

at least, give me my dream back.

det här är en typ av kommentar jag inte tål, jag tycker det är riktigt fegt att kommentera såhär, varför kan man vara så jävla kaxig när man är anonym ? det är du inte lilla vän, du har ett IP nummer, som jag kan kolla upp, så tänk efter innan du ens kommenterar en blogg till, & jaha, var det jag som skrev Handlings texten ? NEJ, jag tog den från wikipedia, så du får fan ta och skylla på dom, det är inte mitt problem att du inte kan ta reda på saker innan du börjar klaga på folk ? & vem har sagt att jag vill leva efter dina jävla regler ? nej, det tänker jag iaf inte göra, så accepterar du inte vad jag skriver om, UPPSKATTAR jag bara om du INTE läser min blogg, för jag bad dig inte att göra det! TACK & HEJ.

who doesn't long for someone to hold, who knows how to love you without being told?

Idag har jag bara kollat film sen jag vaknade, så det blev 2 filmer, starstruck & awake, som jag tipsa om längre ner! sen har jag duschat & packat ner mina grejer åker ju till pappa & stannar där i två veckor, kanske bor i stan nån dag oxå ? vet inte hur det blir, men det är ju två prao veckor nu med Frida! hoppas på att det blir två bra veckor, vilket det antagligen blir! silipper skolan & plugget, HÄRLIGT! :D

Just nu sitter jag & lyssnar på musik & kollar lite bloggar, har tyvärr inget annat för mig, väntar på att pappa ska komma & hämta mig! så här kommer en bild!Kayo Shekoni – Känn En Doft Av Kärleken

every year 21 million people go under anesthesia, one in 700 remain awake the entire time, when they planned her husband's murder, they never thought he'd be the one.HANDLING:

Clay Beresford  är en framgångsrik och mycket inflytelserik investerare som är förlovad med Samantha Lockwood. Förhållandet är problematiskt då Clay inte vill berätta om förhållandet för sin mor, på grund av att Samantha är moderns personliga assistent. Men då Clay lider av ett hjärtproblem och behöver en hjärttransplantation, så bestämmer han sig för att berätta för modern om sina känslor. Han gifter sig med Samantha samma kväll, utan moderns välsignelse.

Clay vill att hjärttransplantationen genomförs av hans gode vän Dr. Jack Harper, trots att denne har genomfört felaktiga operationer förr. Modern försöker att få honom på andra tankar och menar att han ska tillåta sig att opereras av en av landets bästa läkare inom området. Clay tackar nej till erbjudandet då han litar på Jack.

När Clay sövs ner inför operationen så upplever han något som är väldigt ovanligt, men som kan hända vid anestesi: hans kropp sövs ner och är paralyserad, men han är fortfarande vid medvetande. Han har ingen möjlighet att signalera läkarna om detta då han varken kan röra på sig eller tala. Detta leder till att han har en utanför kroppen-upplevelse, där han ser och hör vad som händer runt omkring honom. Det är på det här sättet som han får reda på att kirurgerna som opererar honom, däribland Jack, planerar att mörda honom.

Då Clay har den här utanför kroppen-upplevelsen så inser han även att hans fru är i maskopi med kirurgerna och är mycket väl medveten om det planerade mordet. Han förstår att Jack behöver mycket pengar för att kunna betala skadestånd till de familjer vars släktingar fallit offer för att hans felaktiga operationer och att han planerar att få pengar av Samanthas arv. Arvet i fråga, kommer att vara från man till hustru, dvs. Clays arv till Samantha. Detta var alltså orsaken till att Samantha gifte sig med honom. Kirugerna genomför dådet och Clay dör på operationsbordet.

Modern som alltid varit misstänksam mot Samantha förstår att denne har någonting i gärningen och håller ett vakande öga på sin svärdotter. När beskedet om Clays död når henne så hittar hon bevis för att Samantha varit delaktig i mördandet av hennes son och hon kontaktar polisen. Därefter ringer hon till den läkare som hon önskat att Clay skulle opereras av och ber honom komma till sjukhuset där hon för tillfället befinner sig. Innan läkaren kommer fram så tar modern en överdos av sin sons hjärttabletter och dör. Hennes hjärta används senare av läkaren i fråga, till att återuppliva Clay.

Då kirurgerna och Jack samt Samantha blivit upptäckta så försöker de alla att fly. De fångas av polisen och filmen slutar med att Clay slår upp ögonen, han lever.

MIN ÅSIKT:
det här är en film alla borde se, jag älskar den & rekommenderar den verkligen, filmen får en att inse hur viktigt det är att verkligen vara ärlig & inte alltid tro på allt andra säger, alla är inte alltid som de säger sig vara.

what hurts the most

Was being so close
And having so much to say
And watching you walk away
And never knowing

What could have been
And not seeing that loving you
Is what I was tryin’ to do[ bilderna är tagna med världens kassaste digitalkamera ]

brett dennen-aint no reason


There aint no reason things are this way
Its how they always been and it tends to stay
I can't explain why we live this way, we do it everyday
Preachers on the podeum speaking of saints
Prophets on the sidewalk begging for change
old ladies laughing from the fire escape cursing my name
I got a basket full of lemons and they all taste the same
A window and a pigeon with a broken wing
You can spend you whole life working for something,
Just to have it taken away
People walk aroun pushing back their debts
Wearing pay checks like necklaces and braceltes
Talking bout nothing, not thinking bout' death
Every little hearbeat, every little breath
People walk a tight rope
On a razors edge
Carrying their hurt and hatrid and weapons
It could be a bomb or a bullet or a pen
Or a thought or a word or a sentence

There Ain't no reason
Things are this way
It's how they've always been
and its tends to stay
I dont know why I say
The things that I say
But I say them anyway
But love will come set me free
Love will come set me free, I do believe
Love will come set me free, I know it will
Love will come set my free yes.

Prison walls still standing tall
Some things never change at all
Keep on building prisons, gonna fill them all
Keep building bombs, gonna drop them all
Working young fingers bear to the bone
Breaking your back make you sell your soul
Like a lung its filled with cold, sufficating slow
The wind blows wild and I may move
The politions lie and i am not fooled
you don't need no reason or a three piece suit
To argue the truth
The air on my skin and the world under my toes
Labor is stiched into the fabric of my clothes
Chaos and comotion wherever I go
Love I try to follow

Love will come set me free
Love will come set me free, I do believe
Love will come set me free, I know it will
Love will come set my free yes.

There ain't no reason things are this way
Its how its always been and it tends to stay
I can't explain why we live this way,
We do it everyday.


sant, så sant.

God Bless the broken led me straight to you ♥

Rascal Flatts – Bless The Broken Road
Rascal Flatts – What Hurts The Most
Regina Spektor – Samson
Skunk Anansie – Weak

jag har tröttnat på att vara likadan


Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadanSen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Tropical the island breeze, All of nature wild and free, This is where I long to be, La isla bonita.

Hej, behövde en gladare färg än beige, så jag bytte till rosa, hoppas ni tkr det blev bra & idag har det inte hänt speciellt mkt, galet dryg dag, elr HK:n var rätt kul, aja, jag har inte så jätte mkt mer att skriva än att jag ska väl fixa Ina's blogg snart nån dag & att jag aldrig har något att skriva, så

VAD TKR NI JAG SKA SKRIVA OM ?
Here we are and I can think from all the pills you made
Start the car and take me home
Here we are and you're too drunk to hear a word I say
Start the car and take me home

Just tonight I will stay

And we'll throw it all away
When the light hits your eyes
It's telling me I'm right
And if I, I am through
It's all because of you
Just tonight

But here I am and I can't seem to see straight

But I'm too numb to feel right now
And here I am watching the clock that's ticking away my time
I'm too numb to feel right now

Just tonight I will stay

And we'll throw it all away
When the light hits your eyes
It's telling me I'm right
And if I, I am through
It's all because of you
Just tonight

Just Tonight


Do you understand who I am

Do you wanna know
Can you really see through me now
I am 'bout to go

But just tonight I won't leave

I'll lie and you'll believe
Just tonight I will see
It's all because of me

Just tonight I will stay

And we'll throw it all away
When the light hits your eyes
It's telling me I'm right
And if I, I am through
It's all because of you
Just tonight
/ssaraekström

you're to drunk to hear a word i say.

THE PRETTY RECKLESS STAVAS KÄRLEK!
för jävla härligt musik kan jag upplysa folk om,
galet, taylor momsen sjunger ( jenny i gossip girl )
kärlek till rösten, låtarna ! ♥

The Pretty Reckless – Just Tonight
The Pretty Reckless – Miss Nothing
The Pretty Reckless – My Medicine - Single Version
The Pretty Reckless – Make Me Wanna Die
The Pretty Reckless – Factory Girl
The Pretty Reckless – Nothing Left To Lose
The Pretty Reckless – You
The Pretty Reckless – Goin' Down


Paulina & Hugo's cover på: La Isla Bonita.jag hitta den på novembersara's blogg & jag tyckte att det fkts var en bra cover,
jag förväntade mig inte att paulina skulle sjunga bra &
det har ju som sagt blivit en "trend" att bloggare börjat göra musik,
det är ju bara en cover, men en bra!


/ssaraekström

RSS 2.0